Vemringde.se för iPhone 2.1

Ladda ner nya iPhone-appen

Ladda ner nya iPhone-appen

Efter lång väntan är den äntligen här, den stora uppdateringen av vår iPhone app! Med den kommer många sköna nyheter:

  • Namn på numret som ringer, nu står det inte bara ”Blockerad av vemringde.se”, du får även, oftast, namn på företaget som ringer. Detta är den utan tvekan största önskade funktionen vi fått in från er.
  • Rapportera nummer till vemringde.se direkt i app! När du ska lägga in ett nytt nummer i din egna blocklista kan du välja att även skicka in det till oss.
  • Nytt utseende, appen sker och beter sig mer som en ”native” app, vilket förhoppningsvis ska göra den lite enklare att använda.

Jag har medvetet väntat med att annonsera ut uppdateringen eftersom version 2.0 inte flyttade över befintliga blocklistan till nya appen. En stor sak för mig, så jag bad Igor, som utvecklar appen, om instruktioner om hur man enklast kan flytta över dem till den nya appen. Istället bygger Igor om appen så att det sköts direkt, på bara ett par dagar, strålande!

Så har du inte laddat ner appen än så gör det nu!

Uppdatering: Utläggningen om appar med liknande namn har tagits bort då de med mest snarlikt namn nu döpt om sin app. Fortfarande finns det en app ”Vem ringer?” som vi alltså inte har någonting alls med att göra.

Om Carl-Fredrik Herö (visa alla inlägg)

Carl-Fredrik Herö arbetar till vardags på Elvenite AB i Karlstad som Web Architect. Där hjälper han företag att bli mer effektiva genom bättre interna samarbetsverktyg, intranät och wikis.
This entry was posted in Appar, Nyheter, Produkter and tagged , , . Bookmark the permalink.