Recensera oss!

Vår iPhone och Android app används dagligen av tusentals människor över hela landet. En del korta kommentarer och förslag kommer in via iTunes App Store och Twitter men från de allra flesta hör vi inte ett knyst. Det tycker vi är lite tråkigt och vill gärna ändra på.

Så, använder du någon av appar till iPhone eller Android? Har du en blogg? Då vill vi hemskt gärna höra vad du har att berätta om appen. Är den vansinnigt grym eller otroligt hopplös? Guds gåva eller från helvetet? Ligger den överst på din ”must-have” lista eller avinstallerade du den snabbare än kvickt? Oavsett vad du tycker så blir vi lika glada om du vill dela med dig av dina erfarenheter.

PS. Länka gärna till detta inlägg så hittar vi enkelt din recension.

PS 2. Även du som inte har någon blogg är självklart välkommen med din recension också! Skriv ner den antingen i kommentarerna här nere eller skicka den till info@vemringde.se.

Om Carl-Fredrik Herö (visa alla inlägg)

Carl-Fredrik Herö arbetar till vardags på Elvenite AB i Karlstad som Web Architect. Där hjälper han företag att bli mer effektiva genom bättre interna samarbetsverktyg, intranät och wikis.
This entry was posted in Annat and tagged , , , . Bookmark the permalink.